Схаанки Аоне Титаниум Метал Матриалс Цо, Лтд

О нама

Контактирајте нас

Контактирајте нас

Објави


Аоне титаниум тим

КО СМО МИ? Аоне титаниум је дистрибутер светске класе и производња медицинске титанијумске траке и плоче за ортопедске импланте, лоциране у Баоји, Кина.

НАША ТЕАМ : Јединствени титански метали формирани су 2004. године и воде их Лена Ианг и Цлевер Хан, ради се на титанијумском индустријском стара 15 година. Наш елитни тим машинара за таљење, инспектори контроле квалитета и производни инжењери су заједно радили већ 10 година.

НАША ОБЈЕКТА : Један титан заузима реновиран објекат површине 26600 квадратних метара у индустријском парку Меикиан, Баоји, Схаанки, Кина (са простором за проширење још 10.000 стопа). Уложили смо значајне капиталне инвестиције у опрему за производњу, инспекцију и завршну обраду, како бисмо нашим купцима понудили комплетну линију услуга.


НАШЕ НАЈВЕЋЕ КОМПЕТЕНЦИЈЕ : Основне компетенције Аона су титанијумска трака и титан плоча за медицинске системе имплантата и измјењивача топлоте.


О УР МОТТО  

"Квалитет је камен темељац, а клијенти су наш Бог", а ми такође држимо смернице "Висока полазна тачка, велика улагања и строго управљање" за развој.

 

О УР ГЛАВНИ ПРОИЗВОДИ

1. Користи се у медицинској индустрији титанијумских шипки / шипки, титанијумска плоча, титана жица, титан закривљени.

2. Користи се у нафтној хемијској индустрији титанијумских шипки, титан плоче, титан цеви, титанијум бакар композитних шипки.

3. Користи се у хемијским, електронским, авијацијским и ваздухопловним и другим пољима ниобијума, тантала и ниобијума, траке и плоча танталног легура.


Након неколико година развоја, Аоне титаниум метала је углавном мала продајна компанија постала истраживање и развој, производња, продаја и сервис у модернизованој компанији. У посљедњих неколико година, Схаанки Аоне титан металних материјала Цо, ЛТД стабилан развој, производи су били Продат у САД, југоисточну Азију, западну Европу и Африку и друге земље, снаге расте из дана у дан.


Цопиригхт © Схаанки Аоне Титаниум Метал Матриалс Цо, Лтд Сва права задржана.